VAN / EDREMİT - Kazım Karabekir İlkokulu

May

OKULUMUZUN HER SINIFINDAN SEÇİLEN "AYIN ÖĞRENCİLERİ"Nİ, "AYIN EN TEMİZ SINIFI" OLAN 2-F SINIFI ÖĞRENCİLERİNİ VE SINIF ÖĞRETMENLERİ DERYA HOCAMIZI TEBRİK EDİYORUZ.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

OKULUMUZUN HER SINIFINDAN SEÇİLEN "AYIN ÖĞRENCİLERİ"Nİ, "AYIN EN TEMİZ SINIFI" OLAN 4-D SINIFI ÖĞRENCİLERİNİ VE SINIF ÖĞRETMENLERİ UĞUR HOCAMIZI, MANGALA TURNUVAMIZDA OKUL BİRİNCİ OLAN 1-A SINIFINDAN DENİZ AYVAZ'I VE SINIF ÖĞRETMENİ FATMA HOCAMIZI  AYRICA İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ RESİM YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLUP OKULUMUZU GURURLANDIRAN 4-C SINIFINDAN MUHAMMED ENBİYA ONUK İSİMLİ ÖĞRENCİMİZİ VE SİNAN HOCAMIZI TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

Okulumuzda her gün klasik müzik eşliğinde kitap okuma saati yapıyoruz. Z kütüphanemiz bu saatlerde aktif olarak kullanılmaktadır. Kitap okuma saatlerinde okul idaremiz öğrencilerimize ziyaretler yaparak onlara eşlik etmektedir.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma  programı düzenlendi. Okulumuz bahçesinde gerçekleşen törene bütün öğrencilerimiz katıldı.

Programda, günün anlam ve önemini içeren konuşma, İstiklal Marşı'nın yazılma süreci, Mehmet Akif Ersoy'un güzel şiirleri, İstiklal Marşı'mızın 10 kıtası okundu.  Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda ilçe mangala turnuvasına gönderilmek üzere öğrenci seçmek için sınıflar arasında mangala turnuvası düzenledik. Katılan tüm öğrencilerimizi, okulumuzun şampiyonu ve okulumuzu ilçemizde temsil edecek olan 1-A sınıfının öğrencisi DENİZ AYVAZ'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

OKULUMUZDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI İDAREMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN ATASÖZLERİ VE DEYİMLER KONULU 3 BOYUTLU ÇALIŞMALARI SERGİLEYİP BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİYARETİNE AÇTIK.

Mrt

"DEPREMDEN KORKMUYORUM NASIL KORUNACAĞIMI BİLİYORUM"

1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle, 4 Mart 2024 Pazartesi günü saat 10.00'da okulumuzda deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

OKULUMUZDA 2024 YILI İTİBARİ İLE HER AY "AYIN ÖĞRENCİSİ" VE "AYIN EN TEMİZ SINIFI" UYGULAMASINI HAYATA GEÇİRMİŞ BULUNMAKTAYIZ. SEÇİLEN AYIN ÖĞRENCİLERİNİ MADALYA VE ONUR BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRMEKTEYİZ. ŞUBAT AYINDA HER SINIFIMIZDAN SEÇİLEN "AYIN ÖĞRENCİLERİ"Nİ VE "AYIN EN TEMİZİ SINIFI" SEÇİLEN 4/E SINIFIMIZIN ÖĞRETMENİ UFUK ÖĞRETMENİMİZİ  VE ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDİYOR, ÖDÜLLERİMİZİN HAZIRLANMASI AŞAMASINDA KATKILARINDAN DOLAYI FERHAT ÖĞRETMENİMİZE DE  TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz" anısına öğrencilerimizin günün anlam ve önemini anlayabilmeleri amacıyla anma törenini gerçekleştirdik. Demokrasimize sahip çıkan ve vatanımızı korumak için şehit olan yurttaşlarımızı anmak üzere gerçekleştirdiğimiz tören şehitlerimiz için saygı duruşu ve devamında İstiklal Marşı ile başladı.Çeşitli şiir ve etkinlikler ile devam eden törenimiz, tüm öğrencilerimiz etkinliklerini yaptıktan sonra sona erdi.

Haz

Kazım Karabekir İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi minik yazar Tamara Erva YAMAN yazdığı NAZİK ÇİÇEK isimli 16 sayfalık çocuk hikaye kitabı ile okulda büyük heyecan oluşturdu. Kitap okumayı çok seven minik yazar, günlük düzenli olarak kitap okuyor. Sene başından bugüne kadar 600’den fazla kitap okudu.

Sınıf öğretmeni Ferhat ORAK’ın desteği ve teşvikiyle de kitap yazmaya başlayan minik yazar, başta okul müdürü Lokman KEVE olmak üzere tüm öğretmenleri ve arkadaşlarına gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

Öğrencimizin bu başarısı ilimizin yerel gazetesinin internet sitesinde yayınlanmıştır. https://www.yerelvanhaber.com/vanli-minik-yazardan-dev-eser-16757-haberi

Haz

Okulumuzdaki her sınıftan bir öğrenci belirli kriterlere göre  seçilerek onlara müdürümüz Lokman KEVE tarafından "ONUR BELGESİ" verilmiştir. Toplamda 32 öğrenciye okulumuz kendi imkanlrıyla belgelerini takdim etmiştir.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103.  yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehitleri anma programı düzenlendi. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Öğrenciler, Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler okudular.

Ekm

Sınıf kuralları sayesinde öğrenci kendisinden neyin beklendiğini, hangi davranışların kabul görmeyeceğini önceden bilir. Sınıfı oluşturan her öğrencinin bireysel anlamda maksimum faydayı elde edebilmesi de sınıf kurallarının içselleştirilmesiyle mümkündür. Bunun yanı sıra okulun öğrencileri topluma hazırlayan bir kurum olması, burada öğrenilen düzen kurallarının gelecekteki toplumsal yaşamda da aktarılmasına olanak sağlar.